Reprezentare fiscala

Furnizam o gama completa de servicii de reprezentare fiscala, asumandu-ne rolul de reprezentant fiscal sau imputernicit in numele clientilor nostri cu privire la obligatiile procedurale legate de taxa pe valoarea adaugata , bazandu-ne pe o experienta vasta, o cunoastere profunda a sistemului fiscal din Romania si o excelenta comunicare cu autoritatile fiscale din tara noastra.

Reprezentant fiscal / imputernicit in scopuri de TVA
Ne asumam rolul de reprezentant fiscal sau imputernicit in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale legate de TVA in Romania, in numele clientilor nostri din cadrul sau din afara Uniunii Europene, atunci cand activitatea acestora in Romania duce la obligativitatea inregistrarii in scopuri de TVA in tara noastra. Avand in vedere caracterul complex al reglementarilor in materie de TVA in Romania si tinand cont de faptul ca nevoile clientilor nostri sunt adesea foarte specifice, atentia noastra se concentreaza asupra investigarii aspectelor particulare si implementarii unui mod de lucru adaptat necesitatilor fiecarui client in parte.

  • Societatile comerciale stabilite in interiorul Uniunii Europene si care desfasoara activitate in Romania pot fi obligate sa isi numeasca un reprezentant fiscal, fie pentru a se conforma cerintelor legislatiei romane de a colecta TVA asupra operatiunilor desfasurate sau pentru a obtine o rambursare de TVA in baza procedurii ce implementeaza Directiva a 13-a a Comisiei Europene. Ca regula generala, inregistrarea in scopuri de TVA in Romania, daca este necesara, ar trebui efectuata inainte de inceperea activitatii in Romania
  • Societatile comerciale stabilite in afara Uniunii Europene care desfasoara activitate in Romania trebuie sa isi numeasca un reprezentant fiscal, pentru a se conforma cerintelor legislatiei romane de a colecta TVA asupra operatiunilor desfasurate. Ca regula generala, inregistrarea in scopuri de TVA in Romania, daca este necesara, ar trebui efectuata inainte de inceperea activitatii in Romania

In ceea ce priveste clientii stabiliti in state membre ale Uniunii Europene, prin serviciile noastre ii putem asista de asemena in inregistrarea directa in scopuri de TVA in Romania.

  • Serviciile noastre de reprezentare fiscala cuprind si o componenta de asistenta pe parcursul procesului de inregistrare in scopuri de TVA in Romania si respectiv pe parcursul procesului de scoatere din evidenta fiscala, la terminarea activitatii. De asemenea, serviciile noastre cuprind si o gama completa de servicii conexe, privind intocmire a formalitatilor de declarare, plata TVA, tinerea evidentelor cerute de lege in ceea ce priveste taxa pe valoarea adaugata in Romania, asistenta pe parcursul procesului de obtinere a rambursarilor de TVA, corespondenta cu autoritatile fiscale etc.

Rambursarea de TVA pentru companii straine

Aceasta linie de servicii se adreseaza atat companiilor stabilite in Uniunea Europeana cat si celor din afara Uniunii, care nu sunt inregistrate in scopuri de TVA in Romania si nici nu au obligatia de a se inregistra conform legislatiei romane, si care doresc sa recupereze TVA aferenta achizitiilor din Romania, in baza procedurilor ce implementeaza Directivele Europene a 8-a si respectiv, a 13-a in legislatia romaneasca.

Pentru a optimiza procesul de rambursare de TVA, noi colectam documentele pe baza carora se va pregati cererea de rambursare, le revizuim pentru a ne asigura ca sunt conforme cu cerintele legislatiei romane in materie, dupa care pregatim cererea de rambursare si o depunem la autoritatile fiscale competente. De asemenea, urmarim desfasurarea procesului de analiza a cererii de catre autoritatile fiscale romane, in vederea obtinerii unui raspuns favorabil si cat mai rapid.

Rambursari de TVA pentru companii inregistrate in scopuri de TVA 

Aceasta linie de servicii se adreseaza companiilor care sunt deja inregistrate in scopuri de TVA in Romania si care doresc sa obtina o rambursare a sumelor negative de TVA rezultate din deconturile de TVA depuse. Bazandu-ne pe experienta noastra indelungata si pe cunoasterea aprofundata a procedurilor aplicabile in aceste situatii, oferim clientilor nostri asistenta in vederea obtinerii de rambursari de TVA de o maniera rapida si eficienta.
Serviciile noastre implica, printre altele, o revizuire generala a tranzactiilor desfasurate de client prin prisma reglementarilor privind TVA, cu scopul de a identifica potentiale arii de risc. De asemenea, oferim asistenta continua pe durata inspectiei fiscale de TVA, asistenta in legatura cu potentialele aspecte delicate ce pot fi subiect de disputa cu autoritatile fiscale romane, precum si asistenta in formularea contestatiilor impotriva deciziilor autoritatilor fiscale, acolo unde este cazul.

Jetzt haben wir diesbez├╝glich die helle unruhe im www.ghostwritinghilfe.com land